• Lorem ipsum

Verzending van uw bestelling

We streven ernaar om uw bestelling binnen 1-4 werkdagen te verzenden. Verzending in Nederland gebeurt via DHL.

Na bestelling en betaling ontvangt u een e-mail ter bevestiging van de geplaatste bestelling. Mocht u geen bericht hebben ontvangen, neem dan contact op zodat wij kunnen kijken of alles goed is verlopen.

Wanneer uw bestelling is verzonden, ontvangt u per e-mail een bevestiging van de verzending en een track & trace code. Hiermee kunt u uw zending volgen. Vanaf het moment dat het pakket is overgedragen aan DHL hebben wij geen invloed meer op de levertijd.

Momenteel verzenden wij alleen naar alle landen in Europa. Mocht u een bestelling naar een land buiten Europa willen laten verzenden, neem dan contact met ons op via: [email protected] Hiervoor gelden aangepaste verzendkosten.

Retourneren en ruilen

U kunt uw retourzending naar het volgende adres sturen:

Bootstock
Turbineweg 21, 2371 DV  Roelofarendsveen

Binnen 14 dagen na ontvangst retourneren

Artikelen mogen binnen 14 dagen na ontvangst geruild of geretourneerd worden. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Bootstock is niet verantwoordelijk voor het betalen van verzendkosten wanneer bestellingen worden geretourneerd.

Voeg altijd de pakbon toe met het ordernummer en vermeld de reden van retour. Zonder het ordernummer of uw naam- en adresgegevens kunnen wij niet achterhalen van wie de retourzending is.

Behandel de laarzen met zorg. Bij het retourneren moet het in dezelfde staat zijn als waarin u ze heeft ontvangen. Retourzendingen die niet aan ons beleid voldoen, worden niet geaccepteerd.

We raden u altijd aan om uw geretourneerde pakketten met tracking te verzenden. Bootstock is niet verantwoordelijk voor verloren leveringen.